Nederland in de ban van het Coronavirus
Niet alleen Nederland maar de hele wereld heeft te maken met de impact die het Coronavirus op ons heeft. Om dicht bij huis te blijven, de Bewonersraad (BBZ) heeft er tot nu toe gelukkig in mindere mate mee te maken. En wij hopen ook u als ZVH huurders. Voor ons is het de afweging maken moeten overleggen wel of niet doorgaan. Nee natuurlijk niet, als er voor de huurders geen belangrijke zaken spelen.


Problemen met huurbetaling
Als u als ZVH huurder door het Coronavirus, met een inkomensval te maken heeft. En deze kan leiden tot financiële problemen, adviseren wij u om tijdig contact op te nemen met ZVH.


Adviesaanvragen
Eén van de belangrijkste adviesaanvragen die wij ieder voorjaar van ZVH binnenkrijgen, is de huurverhoging. De adviesaanvraag Huurverhoging 2020 is inmiddels door ons afgehandeld en er is advies uitgebracht naar ZVH.
Op korte termijn kunt u hierover meer lezen op onze website.


Algemene Leden Vergadering (ALV)
In de Nieuwsbrief van januari hebben wij een oproep gedaan, voor twee nieuwe leden voor de kascommissie. Wij zijn blij u te kunnen melden dat twee dames, zich hiervoor hebben aangemeld. Ook meldde wij in deze nieuwsbrief, dat de ALV mogelijk in mei van dit jaar zou worden gehouden maar dat de exacte datum nog zou volgen. Echter nu met de komst van het Coronavirus en het risico van verspreiding tijdens bijeenkomsten, is besloten de ALV voorlopig op te schorten. Zodra de situatie rondom het Coronavirus zich weer heeft hersteld, zullen wij een nieuwe datum plannen. Wij zullen u op de hoogte houden via onze nieuwsbrief.

Wij wensen u huurders van ZVH veel sterkte en gezondheid, in deze onzekere tijden.

BBZ/nieuws/januari 2020
Esengül Toprak – Deniz,
voorzitter BBZ.


Algemeen:

  • Huurders die contact willen opnemen met de Bewonersraad adviseren wij om dit niet telefonisch te doen. Er is namelijk niet dagelijks iemand van het bestuur aanwezig. Wij adviseren u om dit per e-mail te doen (via info@bewonersraadzvh.nl), wij zullen uw bericht dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.
  • De door BBZ uitgebrachte adviezen en/of instemmingen en de reactie van ZVH hierop, kunt u teruglezen op onze website.