Esengül Toprak-Deniz – Voorzitter

Esengül (geboren in 1981) is woonachtig in Poelenburg.

Ze is sinds 2013 actief voor de bewonerscommissie Poeleburg. Sinds 2016 is ze actief voor de Bewonersraad als penningmeester. Na de voorjaarsvergadering van 2017 is ze tijdelijk benoemd tot zowel voorzitter als penningmeester. Sinds de najaarsvergadering van 2017 is ze voorzitter en heeft ze haar taken als penningmeester overgedragen.

Ze is getrouwd, heeft 1 zoon en werkt als interim HR & payroll manager.


Erik Hazeleger – ICT/communicatie/vice-voorzitter

Erik (geboren in 1980) is al ruim 13 jaar woonachtig in de Vijfhoek. Sinds de voorjaarsvergadering van 2017 is Erik lid van het Dagelijks bestuur.

Hij heeft ruime ervaring in de ICT voor verschillende werkgevers. Daarnaast is hij ook lange tijd actief geweest als ondernemer.

Binnen de Bewonersraad is hij verantwoordelijk voor de ICT, communicatie en daarnaast is hij vice-voorzitter.


Ingrid Redeker – secretaris

Ingrid (geboren in 1950) is sinds 2009 woonachtig in Kogerveld. Sinds de najaarsvergadering van 2017 is ze benoemd als secretaris in het Dagelijks Bestuur.

Ze heeft werkervaring als beleidsadviseur medezeggenschap van een grote zorgorganisatie. Daarnaast heeft ze onder andere de opleidingen arbeidsrecht, sociaal recht in de onderneming gevolgd en ambtelijk secretaris gevolgd.

Ingrid is getrouwd en heeft 1 kind en 2 kleinkinderen. Ze is gepensioneerd.


Bram Laterveer – penningmeester

Bram Laterveer (geboren in 1950) woont sinds 2001 in de Indigoflat. Hij is gehuwd en heeft 1 kind en 2 stiefkinderen. Bram heeft in zijn productieve leven diverse functies bekleed waaronder uitvoerder en projectleider. Bram is sinds september 2016 voorzitter van de Bewonerscommissie Kleurenbuurt en vanaf november 2019 penningmeester van de Bewonersraad.