Esengül Toprak-Deniz – Voorzitter / penningmeester

Esengül is 36 jaar. Ze is woonachtig in Poelenburg.

Ze is sinds 2013 actief voor de bewonerscommissie Poeleburg. Sinds 2016 is ze actief voor de Bewonersraad als penningmeester. Na de voorjaarsvergadering van 2017 is ze tijdelijk benoemd tot zowel voorzitter als penningmeester.

Ze is getrouwd, heeft 1 zoon en werkt als interim HR & payroll manager.

 


Cécile Geldorp – Secretaris

Cécile is 72 jaar en gepensioneerd. Ze  is woonachtig in de Rosmolenbuurt.

Ze is 12 jaar actief in de Bewonersraad, waarvan 2 jaar lid van het Algemeen Bestuur en de laatste 10 jaar als secretaris van het Dagelijks Bestuur.

Haar zittingstermijn is reeds ruimschoots overschreden en na een verlenging van 6 maanden zal ze op 23 november 2017, met een gerust hart, het stokje overdragen aan haar opvolgster.

Hiervoor was ze werkzaam als teamassistente van de BBL-opleidingen bij het Mediacollege Amsterdam v/h Grafisch Lyceum Amsterdam. Naast de Bewonersraad is ze sinds 1994 actief lid van bewonerscommissie Plantsoenen als secretaris.


Renate Forst

Renate is 54 jaar. Ze is woonachtig in Poelenburg waar ze al 11 jaar woont in de pas gerenoveerde E-flats.

Ze is sinds de voorjaarsvergadering van de Bewonersraad actief bij de Bewonersraad als 2e secretaris.

Ze is moeder van 3 volwassen kinderen en oma van 3 kleinkinderen.  Ze heeft een lerarenopleiding gevolgd en heeft 3 jaar een kinderdagverblijf gehad.Ben sinds april 2017 in het bestuur van BBZ als 2de Secretaris.

 


Marieke Hoekstra – contactpersoon bewonerscommissies

Marieke is 36 jaar en sinds ongeveer 3 jaar woonachtig in de Rosmalenwijk. Sinds de voorjaarsvergadering van 2017 is Marieke lid van het Dagelijks Bestuur.

Ze heeft werkervaring opgedaan in de zorg en bij de overheid. Daarnaast heeft ze de opleiding Ergotherapie gevolgd. Haar functie binnen de Bewonersraad is die van contactpersoon bewonerscommissies. Met name bij conflictsituaties tussen ZVH en bewonerscommissies kunt u bij haar terecht.


Erik Hazeleger – ICT/communicatie/vice-voorzitter

Erik is 37 jaar en al ruim 12 jaar woonachtig in de Vijfhoek. Sinds de voorjaarsvergadering van 2017 is Erik lid van het Dagelijks bestuur.

Hij heeft ruime ervaring in de ICT voor verschillende werkgevers. Daarnaast is hij ook lange tijd actief geweest als ondernemer.

Binnen de Bewonersraad is hij verantwoordelijk voor de ICT, communicatie en daarnaast is hij vice-voorzitter.